• fi
  • en
  •  

Vuokaleivät uudistuivat - uudet Vuokaviipaleet ovat täällä

Lisätty: 9.7.2020


 

Pulla-Pirtin perinteiset vuokaleivät uudistuivat täysin, uudistuksen myötä syntyi uusi Vuokaviipaleet -sarja.

 

Vuokaleipien uudistaminen on ollut Pulla-Pirtissä työnalla jo pidempään. Vuoden 2020 aikana leipomo onkin lanseerannut neljä uutta Vuokaviipaletta ja uudistanut vanhat vuokaleipänsä täysin. Vuokaviipale-sarjasta löytyvät nyt perinteitä kunnioittavat Rouhean Rukiinen vuokaviipale (ruisvuoka), Vaalean Viljainen vuokaviipale sekä Aito Perunalimppu. Uusimpana tulokkaana sarjassa julkaistiin kesän kynnyksellä herkkulinen saaristolaisleipä; Reilu Saaristolainen

 

 

 

 

Jokaiselle Vuokaviipaleelle on oma paikkansa ja aikansa. Perinteisemmat isommat vuokaviipaleet sopivat niin arkeen kuin juhlaan, kun taas perunalimpulla ja saaristolaisleivällä piristää kummasti niin juhlatarjoiluja kuin viikonlopun lounaskattausta. Perinteisesti perunalimppu ja saaristolaisleipä sopivat niin keittojen kuin erillaisten kalatäytteiden kanssa. Kokeile Reilua Saaristolaista ensi kerralla vaikka herkullisen lohitahanna kanssa!

 

 

Kaikki Vuokaviipaleet leivotaan Pulla-Pirtin Raahen leipomolla. Pysähdy ohikulkumatkalla Leipurin Keitaalla ja nappaa tuoreet leivät mukaan suoraan leipomolta!