• fi
  • en
  •  

Makoisat täytepitkot

Lisätty: 22.5.2020


 

Makoisat täytepitkot ovat nyt täällä

 

Pulla-Pirtin täytepitkot uudistuivat ja uudet herkulliset makoisat täytepitkot ovat saapuneet kauppoihin. Runsaasti herkullista täytettä ja valkosuklaanmakuiset koristeraidat takaavat, että pitkohetket maistuvat varmasti.

 

Makoisat täytepitkot

 

 

 

Toukokuussa kauppoihin saapuivat uusi herkullinen Lemon curd -pitko sekä Mansikkatäytepitko. Pitkot valmistetaan alusta asti käsityönä Pulla-Pirtin Oulun leipomossa. "Täytepitkojen uudistaminen ja päivittäminen uudelle vuosikymmenelle on ollut useamman vuoden projekti. Olen oikein tyytyväinen siihen, minkälainen pitkosarja Makoisten avulla saatiin nyt luotua" kertoo Pulla-Pirtin toimitusjohtaja Hannu Räinä. 

 

Kesäkuun alusta Makoisat pitkosarja saa jatkoa kahdella uudella maulla; mustikalla ja vadelmalla. "Tarkoituksenamme on päivittää Makoisat -pitkosarjaa aina ajankohtaan sopivalla uudella maulla. Näin varmistamme, että maukkaita herkutteluhetkiä riittää jokaiseen vuodenaikaan" toteaa Hannu Räinä. Makoisien pitkojen kanssa toteutettiin myös vaikuttajamarkkinointia Instagramissa, jonka seurauksena pitkoista saatiin oikein herkullisia tarjoiluehdotuksia. Laura Haataja täytti täytepitkot vielä tuoreilla marjoilla.

 

Makoisat mansikkapitko

Makoisia täytepitkoja on saatavilla koko Pulla-Pirtin toimitusaluuelta. Mikäli et näe mieleistäsi makua kaupassa, pyydäthän kauppaa tilaamaan pitkoja hyllyyn.